Välkommen till Arctic Lavvo!

Vi kan anpassa ditt tält efter dina behov!

Blogg

 • Vinterns samlingsplats

  Vinterns samlingsplats

  Välkommen till Vinterens samlingsplats - en oas av lugn och trygghet mitt i den vita vidda. Här kan du fiska, jaga, läsa en bok, köra hund, tända en eld och njuta av kaffet medan du ser solen sakta stiga upp över bergen. Livet här är fritt från stora bekymmer och fullt av upplevelser som kommer att värma ditt hjärta länge framöver.
  Läs mer
 • Glamping

  Glamping

  Vad är Glamping och varför är det så populärt?

  Glamping är en sammanslagning av de två engelska orden "glamorous camping". Det är en lyxig campingupplevelse! Här är en kort text som introducerar dig till det du behöver veta för att komma igång med glamping.

  Läs mer
 • Praktiska tips för användning av lavvu!

  Praktiska tips för användning av lavvu!

  Lavvo ger många möjligheter och passar alla typer av friluftsliv. De är enkla och snabba att sätta upp och är anpassade för både eldning med brasa och ugn. Här är några praktiska tips för att använda en lavvo.

  Läs mer
 • ÁRRAN 360° - världens största lavvo

  ÁRRAN 360° - världens största lavvo

  Internationell storsatsning på samisk film. En enastående presentation av sex nyskapade 360-gradersfilmer gjorda av sex centrala samiska konstnärer från hela Sápmi. En nyskapande aspekt av ÁRRAN 360° är att filmerna presenteras i en specialbyggd 10 meter hög lavvo som är utrustad med en 360-graders skärm designad för att visa filmverken.
  Läs mer
 • Fjällsäkerhetsreglerna

  Fjällsäkerhetsreglerna

  Fjällsäkerhetsreglerna" är enkla riktlinjer som kan bidra till att göra din fjälltur säkrare och mer bekväm.
  Läs mer
 • Vad är en gamme-tält?

  Vad är en gamme-tält?

  Heltältet Venor Gamme är en vidareutveckling av lavvu. Med inspiration från den enkla formen av jordhyddor är Venor Gamme ett helårstält med en robust konstruktion.
  Läs mer
 • Hur man väljer rätt lavvo?

  Hur man väljer rätt lavvo?

  Om du överväger att köpa en lavvo finns det några saker du bör tänka på. En lavvo är både praktisk och bekväm och ger dig möjligheten att ha en social och trevlig upplevelse när du är ute i naturen.
  Läs mer