Välkommen till Arctic Lavvo!

Vi kan anpassa ditt tält efter dina behov!

Glamping

Glamping

Vad är Glamping och varför är det så populärt?

Glamping är en sammansättning av de engelska orden "glamorous camping". Det är en lyxig campingupplevelse! Här är en kort text som introducerar dig till vad du behöver veta för att börja med glamping.

Lyx!

Med glamping är lyxen i centrum. Oavsett om det är tält, kåta, stuga eller annat du bor i så är konceptet sådant att lyxen inte ska offras trots att man befinner sig utomhus. Alla typer av människor håller på med glamping. Det kan till exempel vara turister, familjer eller par som söker efter att göra något unikt ute i vildmarken. Kanske är det därför glamping har tagit fart de senaste åren, det är ett helt annorlunda sätt att uppleva naturen på, att ha lyxen med på tur och ändå uppleva vildmarken.

Du kan också börja med glamping!

Om du gillar camping och friluftsliv, samtidigt som du vill ha bekvämligheter, är glamping en superlösning. Vi på Arctic Lavvo skräddarsyr tält och lavvo efter behov. Venor Gamme är ett populärt året runt-tält för glamping, vi kan sätta in fönster i taket och panoramafönster i väggen. Det blir en magisk upplevelse att ligga i sängen och titta upp på norrsken och stjärnhimmel!

Skapa en fast glampingplats.

Drömmen om att ha ditt glampingtält på en fast plats kan faktiskt bli verklighet!

Vi har många kunder som har sina tält uppsatta i både veckor och månader i obyggd mark för att ha en bra utgångspunkt för fantastiska natur- och friluftsupplevelser.

Bygg en egen plattform

Flera väljer också att bygga en plattform för att ha sitt glamping-tält stående på. Det blir lite bekvämare med en solid plattform under tältet, och vissa känner sig lite tryggare med en plattform under tältet när de låter det stå under en längre tid. En plattform är också tillåten att ha i utmarken, så länge den inte orsakar skada eller olägenhet för naturen och är möjlig att flytta. Våra tält kan stå uppslagna hela året utan plattform, men det tar komforten till en högre nivå om du bygger en plattform.

Skräddarsy

Vi skräddarsyr tält och lavvo efter dina behov och önskemål. Kontakta oss direkt för att skapa ditt drömtält! Vi hjälper dig att skapa din perfekta lägerplats.

Ha en bra glamping-tur!

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.