Välkommen till Arctic Lavvo!

Vi kan anpassa ditt tält efter dina behov!

Öka komforten i tältet med dessa enkla råd!

Öka komforten i tältet med dessa enkla råd!

Det är en bra idé att tänka på komforten i tältet innan du ger dig ut på tur, särskilt om du ska vara där under flera dagar. Här är några enkla tips för att öka komforten i ditt tält:

  1. Använd en bra luftmadrass, fältbädd eller sovsäck. Detta kommer att ge dig en mer bekväm sömn och hjälpa dig att hålla dig varm under natten.
  2. Välj ett tält med god ventilation. Öppna tältets dörrar och fönster under dagen för att släppa in luft och ljus, och undvik att koka i ett varmt tält på sommaren.
  3. Använd en bra tältlampa eller pannlampa för att läsa och liknande. Det är också bra med lite extra ljus när mörkret faller.
  4. Ta med en tältmatta eller en liten filt att lägga på marken. Detta kommer att ge dig lite extra komfort och värme.
  5. Ta med ett par öronproppar om du är en lättsover. Detta kommer att hjälpa dig att sova bättre på natten och undvika att bli störd av omgivningsljud.
  6. Ta med ett par skor eller tofflor att ha på dig inne i tältet. Detta kommer att hjälpa dig att undvika att få kalla fötter på natten och ge dig lite extra komfort.
  7. Ta på dig ett par varma strumpor på natten för att hålla fötterna varma och bekväma medan du sover.
  8. Se till att ha god ventilation för att undvika fukt och för att hålla luften frisk på natten.
  9. Välj rätt plats för tältet: Det är viktigt att välja en bra plats för ditt tält, så att du undviker att sova på en våt eller ojämn yta. Det kan också vara bra att välja en plats med bra ventilation om du ska vara ute i varmt väder.
  10. Välj en bra liggunderlag: Ett bra liggunderlag kan göra en stor skillnad för komforten i tältet. Välj en som ger bra isolering mot marken, renhud är vår favorit.

Ha en trevlig tur!


Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.