Välkommen till Arctic Lavvo!

Vi kan anpassa ditt tält efter dina behov!

WILLYS TENT

WILLYS TENT

Specialanpassad tältpulk med innerduk!


 

Teltsledprojektet skapade en mobil fjällstuga som kan monteras på mindre än en minut.

 

 

PopUp-funktionen som många har spekulerat i.
PopUp-funktioner har funnits i många år, och vi på Arctic Lavvo har sett många hemgjorda konstruktioner genom åren. Villy har själv tillverkat en sådan släde utan stora problem. Den här gången köpte han och två vänner en specialbeställd släde från Sverige enligt sina egna specifikationer, satte ihop tältkonstruktionen själva och anlitade oss på Arctic Lavvo för att anpassa ytter- och innerduk.

 

 

En praktisk fjällstuga
Praktisk, bekväm och användarvänlig är nyckelorden som Villy uppskattar, precis som vi på Arctic Lavvo.

- Mycket praktisk fjällstuga, här är min version. Arctic Lavvo sydde duken åt mig, mycket nöjd med deras arbete. Har över 5 kvadratmeter disponibel plats, inklusive dubbelsängen. Den här blir användarvänlig.

 

 

Utöver att ha gott om utrymme att röra sig på har släden isolerad golv och färdiga hål för isfiske så att han kan fiska inifrån under de dagar när vädret är dåligt.

- Jag ser fram emot att åka ut på fjället och fånga några stora rödingar.

 

 

Flera år med teltsledeanvändning
Villy har många års erfarenhet av sådana teltsledekonstruktioner. Feedback och erfarenheter som han har delat är värda att ta med sig. Det nya WILLYS TENT motsvarade förväntningarna och Villys kommentar "Arctic Lavvo sydde både ytter- och innerduk till min teltsläde. De kan sy!" värmer en sömmerskas sömhjärta. Villy har valt att värma upp sin teltsläde med en spritbrännare, och det håller mer än tillräckligt då han säger att han har det "varmt och bekvämt" på fjället. Inga problem att hålla 23 grader i tältet. Det är som i vardagsrummet hemma!

Lyx på 1-2-3
Min teltsläde sätts upp på under en minut. Fantastiskt! Det är ett riktigt lyxliv. Medan jag dricker morgonkaffet kan jag sitta på sängkanten i understället och dra upp fisk till frukosten.

Inuti tältet är takhöjden 180 cm, mer än tillräckligt med bra utrymme och komfort. Hela konstruktionen är mycket stabil.

 

 

Tack till Villy för ett spännande projekt och bilderna du gav oss. Lycka till på tur!

 

Skriv en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.